Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Patricie
Nový příspěvek
od Patricie » 14 srp 2016 18:54
Máme doma hlávku čerstvého bílého zelí. Šlo by z něj udělat dušené zelí k masu a ke knedlíku? Nebo se musí použít naložené kyselé zelí? Jsem začínající kuchařka tak se mi nedivte že to nevím.
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 14 srp 2016 19:08
Jasně že jde. Zelí se nakrájí na tenké proužky nebo nakrouhá a potom dá na osmaženou cibulku. Pak se trochu podlije vodou, přidá kmín a dusí do měkka. Nakonec se přidá ocet, trocha cukru a sůl.
-
Paulie
- člen
- Příspěvků 1535
- Registrován 16 úno 2016 08:21
Nový příspěvek
od Paulie » 14 srp 2016 20:02
Také vařím z čerstvého zelí. To naložené je pro mě dost kyselé.
-
-
- 3 Příspěvků
- 2140 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
04 led 2017 10:39
-
-
- 2 Příspěvků
- 1463 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
26 led 2017 15:38
-
-
- 2 Příspěvků
- 2343 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
15 led 2018 11:07
-
-
- 5 Příspěvků
- 1634 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
29 čer 2018 23:27
-
-
- 2 Příspěvků
- 1585 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
06 led 2018 18:31