Stránka 1 z 1
Z jakého masa má být řízek?
Napsal 18 srp 2016 09:11
od leoš18
Co považujete za pravej řízek? Kuřecí, vepřové maso či ještě nějaké jiné? Krůtí řízky taky to jde?
Napsal 18 srp 2016 09:12
od Čertík
Osobně mám nejraději z vepřového masa. Kuřecí ani krůtí nevyhledávám.
Napsal 18 srp 2016 09:14
od Ann
Já z vepřové kýty. :) Kuřecí jsou ale křehčí, někdo je má raději. Z krůty taky jde, bude ale tužší.
Napsal 18 srp 2016 09:14
od prasák
Jedině vepřovej. Kuřecí maso to je papír to nepovažuji z řízek.
Zajímavé je že nejvíc lidí jí právě ty kuřecí.
Napsal 18 srp 2016 13:06
od Sova
Je to věc názoru no. Já osobně si dám jak kuřecí tak z vepříka. :)
Napsal 16 lis 2016 19:36
od Jirka
Jedině z krkovičky!!!
Napsal 16 lis 2016 20:36
od Mudr.Lant
Řízek jde udělat snad ze všeho.Z hub, z uzeného masa, ale také i z hovězího, které doporučuji. Ale osobně mám rád z krkovičky, předem naloženou v česneku.