Z jakého materiálu kuchyňské vařečky?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Barbora Daňková

Z jakého materiálu kuchyňské vařečky?

Nový příspěvek od Barbora Daňková » 31 srp 2016 07:59

Jaký materiál používáte v kuchyni na míchání jídla v hrnci? Dřevěné vařečky nebo plastové či teflonové? Které jsou nejlepší?




Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 31 srp 2016 08:32

Osobně používám dřevěné a z nerezové oceli. Dřevěné na míchání polévek, omáček a z nerezové oceli na seškrabávání karamelu ze dna hrnce při smažení cibule na guláš. Ta ocelová má rovnou hranu a je to parádní pomocník.

Uživatelský avatar
Ralf
člen
Příspěvků 1378
Registrován 22 bře 2016 19:18

Nový příspěvek od Ralf » 31 srp 2016 08:36

Nejvíce používám dřevěné. Po čase když jsou nasáklé chutěma všeho druhu je vyhodím a koupím nové. Naběračky mám z kvalitního bílého smaltu a jsem spokojený. Tenkrát to byla novinka tak jsem je koupil a je to paráda ten smalt.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek