Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 07 zář 2016 14:32
Vždy jsem používal na segedín vepřový bůček. Je to pak ale dost mastné. Jaké maso použít místo bůčku? Plecko?
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 07 zář 2016 15:32
Z plecka to určitě půjde. Nebo z kýty. Použila bych jakékoliv libové vepřové maso.
-
Sova
- člen
- Příspěvků 841
- Registrován 13 čer 2016 10:37
Nový příspěvek
od Sova » 07 zář 2016 15:33
No plecko bude určitě méně mastné než bůček. I když lze koupit i pěkný bůček který nemá až tolik tuku. Záleží jak kdy. Já na guláš dávám vždy plecko.
-
-
- 3 Příspěvků
- 848 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Honza
21 úno 2017 14:58
-
-
- 2 Příspěvků
- 983 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od DAN
06 črc 2016 11:38
-
-
- 2 Příspěvků
- 1101 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matouš 777
08 úno 2017 17:22
-
-
- 2 Příspěvků
- 878 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
12 úno 2017 09:59
-
-
- 2 Příspěvků
- 5720 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
02 bře 2017 14:23