Stránka 1 z 1
Koření pohromadě při vaření
Napsal 08 zář 2016 18:18
od Šteflová
Všimla jsem si že hodně kuchařek při vaření omáček dá všechno koření do pytlíčku a pak ho najednou vyndá. Může pak mít omáčka chuť jako když necháte koření volně? Podle mě se to vaří jen na jednom místě a nedodá to chuť celé omáčce. Možná se ale mýlím. Děláte to někdo tak?
Napsal 08 zář 2016 18:56
od Mudr.Lant
Koření se vyluhuje do celého pokrmu. Já, osobně dávám koření do čajítka a to z důvodu, že se koření nemusí vybírat po částech. Lovit celý pepř, či nové koření je sice zábavné, ale i denervující.
Napsal 08 zář 2016 19:00
od Šteflová
Dík, to jsem potřebovala slyšet, no je pravda že když omáčka vaří tak se to nejspíš všude dostane. Chtěla jsem si to ale nechat potvrdit od někoho kdo to používá. Díky
Napsal 08 zář 2016 19:02
od Čertík
Babička vždy dávala koření do takového váčku a svíčková byla vždy výtečná. Určitě je to dobrý nápad než pak koření lovit nebo do něj kousnout. Já jelikož mám koření rád a nevadí mi když do něj kousnu tak to nepoužívám. Hlavně taky proto že nemám čajítko ani ten pytlík.
Napsal 08 zář 2016 19:08
od Mudr.Lant
A co děláš, když potřebuješ rozmixovat nějaký pokrm, to tam necháš veškeré koření?!