Můžu změnit obvodní doktorku?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Růžena

Můžu změnit obvodní doktorku?

Nový příspěvek od Růžena » 13 zář 2016 14:57

Chtěla jsem přejít k jiné obvodní lékařce ale ta současná mi řekla že je to složitější ten přechod a nechce mi dát mojí kartu. Mám na tom trvat ať mi ji dá? Nevím jestli jsem v právu. Marodím málo a chodím k ní tak jednou za rok. Děkuji

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 13 zář 2016 15:10

Máš právo vybrat si svou doktorku. Prostě bych na tom trval že chci jít jinam ať mi kartu dá.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 13 zář 2016 15:14

Nebo zkusit jít k nové doktorce a že k ní chci přejít jestli si vyžádá kartu od té staré. Nevím to ale jistě, možná tam budeš muset pro katru osobně. Hlavně se neboj že ti doktorka kartu nedá, to bys mohla nahlásit a měla by problém. Zřejmě jí jde o počet pacientů a o peníze a přemlouvá tě. Není to ale úplně podle předpisů že ti odmítá kartu vydat. Bohužel asi to tak někde funguje.

Ralf
člen
Příspěvků 1378
Registrován 22 bře 2016 19:18

Nový příspěvek od Ralf » 13 zář 2016 15:15

Pokud tam přijdeš a řekneš že uvažuješ o tom jít jinam, tak tě bude přemlouvat. Šel bych tam s jasným cílem že jdu k jiné doktorce a jdu si pro kartu.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 13 zář 2016 15:37

Určitě máš na to právo, lékaře můžeme měnit každé tři měsíce.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 13 zář 2016 15:54

Změnit můžeš pokud tě nová lékařka přijme a kartu si lékařky přepošlou. Do ruky ji nedostaneš.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek