Investovat do panelákového bytu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
David V.

Investovat do panelákového bytu?

Nový příspěvek od David V. » 14 zář 2016 11:07

Nikdo neví jakou životnost má panelák. Je rozumné koupit byt v paneláku? Kde mám jistotu že se za 10 let nerozpadne?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 14 zář 2016 14:19

Pokud není panelák vyloženě poškozený, tak má delší budoucnost než 10 let. Že by panelák do 10 let šel k zemi to se mi nezdá. Podle mě nás všechny přežijou. Investice do bytu bych se nebál.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 14 zář 2016 14:42

Kdybych já chtěla investovat do bytu, zvolila bych byt v cihlovém domě. Není o moc dražší a vyplatí se. Ne snad proto, že bych se bála, že panelák spadne, ale má to výhody klidného bydlení. Nepotřebuji slyšet jak se sousedé hádají, nebo naopak milují se, kdy přijel výtah a tak podobně. Také neumím používat vrtačku, upřednostňuji proto možnost zatlouct hřebíček do zdi kladívkem. :lol:Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek