Vyplatí se jíst v restauracích nebo si vařit?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Honza Král

Vyplatí se jíst v restauracích nebo si vařit?

Nový příspěvek od Honza Král » 16 zář 2016 07:39

Co vyjde levněji? Když budu chodit na oběd do restaurace nebo když si uvařím doma?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 zář 2016 08:11

Pro jednoho strávníka se vyplatí stravování ve restauraci.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 16 zář 2016 08:16

Pokud budeš dávat jídlo do lednice, můžeš za cenu oběda v restauraci například guláš 85 kč koupit maso a uděláš z něj minimálně 4 porce. Pak máš jídlo na oběd, k večeři a ještě na druhý den.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 zář 2016 10:08

Čertíku, i když guláš miluji, jíst ho 4* za sebou.... :shock:

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 16 zář 2016 11:57

Jasně no, ale třeba mě to neva. Jsem tak naučenej od malička. Třeba v pátek si koupím 1 kg masa na řízky, nasmažím jich třeba 15 a pak celej víkend chodím do kuchyně pro řízky. Mám to tak naučený. 8-)

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 16 zář 2016 12:51

Jo řízky, to je moje. Klidně i studené druhý den. Kdy budou? Já se u vás stavím. :lol:

Suskamuska

Nový příspěvek od Suskamuska » 17 zář 2016 08:29

Ak povitas aj čas a variť vies a investovaný čas nevadí, je lepšie variť. Ak strávený čas varením prekáža, alebo uberá inak z prace, potom je to otázne. Ak aj variť vies len dva recepty, a nic ine, viac sa ti bude hodiť jesť vonku. Zial pri cenách v reštauráciách a neistote ako s jedlom zaobchadzaju sa vrátis na začiatok a zistiť že sa oplatí jesť domace.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek