Proč se ukousává doutník?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Antalka

Proč se ukousává doutník?

Nový příspěvek od Antalka » 16 zář 2016 08:46

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Proč se musí doutník před zapálením ukousnout nebo uříznout? Není lepší kdyby se prodával už uříznutý?




Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 16 zář 2016 08:47

Doutník si tak zachová svou vlhkost a kvalitu. Kdyby se prodával už uříznutý tak by neměl takovou chuť a byl by přeschlý.

Uživatelský avatar
prasák
člen
Příspěvků 891
Registrován 20 bře 2016 07:30

Nový příspěvek od prasák » 16 zář 2016 09:06

Navíc je to velká frajeřina. Kousneš a odflusneš tu špičku :lol: .

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 zář 2016 10:19

Doutník při koupi je celý, tedy neořezaný z důvodů jak podotkl čertík, ale ukusovat je barbarské, nehledě k tomu, že zůstanou zbytky v puse. Používá se tkz. gilotina nebo jiný ostrý předmět.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek