Stránka 1 z 1

Proč se ukousává doutník?

Napsal 16 zář 2016 08:46
od Antalka
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Proč se musí doutník před zapálením ukousnout nebo uříznout? Není lepší kdyby se prodával už uříznutý?

Napsal 16 zář 2016 08:47
od Čertík
Doutník si tak zachová svou vlhkost a kvalitu. Kdyby se prodával už uříznutý tak by neměl takovou chuť a byl by přeschlý.

Napsal 16 zář 2016 09:06
od prasák
Navíc je to velká frajeřina. Kousneš a odflusneš tu špičku :lol: .

Napsal 16 zář 2016 10:19
od Mudr.Lant
Doutník při koupi je celý, tedy neořezaný z důvodů jak podotkl čertík, ale ukusovat je barbarské, nehledě k tomu, že zůstanou zbytky v puse. Používá se tkz. gilotina nebo jiný ostrý předmět.