Stránka 1 z 1

Jedovaté jídlo v konzervě

Napsal 16 zář 2016 09:03
od Petr
Je pravda že když nechám několik hodin jídlo v otevřené plechovce (lančmít, párky, vepřové maso) tak že bude jedovaté? Prý na to působí ta plechovka se říká.

Napsal 16 zář 2016 09:10
od prasák
Nejspíš půjde o pověru, už bych musel být mrtvej.

Napsal 16 zář 2016 09:46
od Ralf
Nebylo to myšlené tak, že když necháš jídlo v té plechovce na stole mimo lednici tak že se zkazí? To by tomu nasvědčovalo.

Napsal 16 zář 2016 09:56
od Ann
Na konzervách bývá napsáno: Po otevření uschovejte v chladu a spotřebujte do 24 hod. Věřím jim a také ještě žiju. :lol: Ale při pokojové teplotě, nebo na slunci by se opravdu zkazit mohla.

Napsal 16 zář 2016 10:11
od Mudr.Lant
... jak píše kolegyně, ale někdy bývá upozornění: po otevření ihned zkonzumujte.