Stránka 1 z 1

Dá se použít vepřová konzerva při vaření?

Napsal 27 zář 2016 08:37
od Pavla
Jde použít vepřová konzerva vepřové maso ve vlastní šťávě do nějakého jídla při vaření? Vím že lze konzumovat za studena na chleba s cibulkou ale zajímalo by mě použití v teplé kuchyni. Děkuji za odpověďi. Pavla

Napsal 27 zář 2016 08:46
od Čertík
Jako malej kluk jsem z mí dělal guláš. Nechutnalo to zase tak špatně. Hlavně to bylo za pár minut hotové. Vepřové maso z konzervy jsem nakrájel na kousky a hodil na osmaženou cibulku. Pak se to jen dochutilo mletou paprikou, česnekem, majoránkou, sůl, pepř a pár minut povařilo s trochou vody. K tomu se nakrájel chleba a bylo to.
Na kolejích to bylo jedno z našich nejlepších jídel.

Napsal 27 zář 2016 08:48
od Sova
Jednou jsem z ní dělala rizoto a taky mi to chutnalo. Přidala jsem ji k zelenině a rýži a vepřovka tam udělala bezvadnou chuť.

Napsal 27 zář 2016 09:24
od Ann
Zapečené brambory s vepřovou konzervou jsou také dobrota. U nás se vždycky brambory zapékaly pod názvem "co dům dal" a dalo se nich cokoliv co se doma našlo. :)

Napsal 27 zář 2016 09:38
od Pavla
Děkuji za recepty