Stránka 1 z 1

Proč není světlé pečivo zdravé?

Napsal 28 zář 2016 10:15
od santiago
Proč nejsou světlé rohlíky zdravé ale celozrnné ano?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 28 zář 2016 13:15
od Ann
Není přímo nezdravé, snad jen pro alergiky a celiaky, protože obsahuje lepek. Ale je pro tělo zbytečné, neobsahuje žádné důležité látky a vede k tloustnutí. Je z bílé mouky a ta se vyrábí jen ze středů zrn, neobsahuje tedy téměř žádnou vlákninu, ani minerály, zato je plné soli. Prostě naše tělo ho nepotřebuje.

Napsal 28 zář 2016 19:04
od dabač
Ona otázka je trochu zavádějící.Pekaři ví že lide jsou přesvědčeni že tmavé je zdravé.No a proto se pečivo vesele přibarví karamelem a všichni jsou spokojeni.Nemluvím o celozrnném pečivu.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.