Závada na služebním notebooku

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Regina

Závada na služebním notebooku

Nový příspěvek od Regina » 29 zář 2016 12:34

Prosím o pomoc jsem v bezvýchodné situaci. Nastoupil jsem jako manažer k jedné firmě, a dostal jsem služební notebook. Po měsíci fungování počítače se začal najednou sekat. Při vytváření smlouvy s klientem se počítač sekne a musí se restartovat. Když jsem to nahlásil manažerovi naší skupiny, tak mi bylo řečeno že notebook jsem dostal v pořádku ať to nechám opravit na své náklady. Musím skutečně opravu firemního notebooku zaplatit ze svého? Dělám na něm pouze smlouvy jinou aplikaci ani nic jiného jsem tam nainstaloval. Manažer skupiny mi řekl že pokud ne nechám opravit notebook na svoje náklady, mám ho vrátit a u firmy skončit. Děkuji za jakoukoliv pomoc či radu opravdu nevím jak dál postupovat.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 29 zář 2016 14:36

Osobně bych opravu nezaplatil. Když dostaneš služební auto nějakou ojetinu a odejde mu motor tak jim koupíš nový motor? To přece nedává smysl. Zvažoval bych jestli v té firmě zůstat i nadále.

Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 30 zář 2016 07:41

Manažer tě asi chce zneužít abys opravu zaplatil. Platit bys měl například když služební notebook ztratíš nebo nějak poškodíš třeba pádem.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek