Pes zakousl kočku
Pes zakousl kočku
Prosím o pomoc a odpuštění všem kočičkám. Nemůžu za to nevím proč se to stalo. Byla jsem se svým psem (vlčák) na procházce. Když se vracíme k chatě tak vyšla z jednoho dvoru kočička. Můj vlčák chodil kolem ní a všechno bylo v pořádku. Šly jsme dál. Pak se otočím a on nese tu kočku v puse a ona se vůbec ani nehla. Zamotala se mi hlava že jsem skoro upadla. Před chvílí jdeme kolem ní a on jí teď nese v puse. Je mi z toho úplně špatně. Kde jsem udělala chybu? Proč ji zakousnul? Teď si to vyčítám. Už nikdy nikam se psem nepůjdu. Přitom jídla má dost tak proč to sakra udělal. Nikdy nezapomenu na ten pohled když jsem se otočila a on ji nesl v tlamě. To si nikdy neodpustím.
Už nikdy nikam se psem nepůjdu
To bys ale trestala toho psa a přitom chyba byla u tebe.
Pes a kočka jsou odvěcí nepřátelé. Nebylo správné jít dál a nedívat se co dělá tvůj pes. Pes je schopen tolerovat jen jednu kočku a to tu, která žije s ním v jednom domě. Tu považuje za nadřazenou kočkám a neublíží jí. Cizí kočky venku ale honit bude. Některý pes ji jen prožene, jiný zakousne. Nedělá to ale z hladu, jen likviduje nepřítele. Když jste kočku míjeli, pes měl dostat příkaz, že jí ublížit nesmí.
Jestli řešíš co s tím, já bych zašla k sousedům kterým kočka patřila a řekla pravdu. Omluvila bych se a nabídla jim finanční náhradu.
To bys ale trestala toho psa a přitom chyba byla u tebe.
Pes a kočka jsou odvěcí nepřátelé. Nebylo správné jít dál a nedívat se co dělá tvůj pes. Pes je schopen tolerovat jen jednu kočku a to tu, která žije s ním v jednom domě. Tu považuje za nadřazenou kočkám a neublíží jí. Cizí kočky venku ale honit bude. Některý pes ji jen prožene, jiný zakousne. Nedělá to ale z hladu, jen likviduje nepřítele. Když jste kočku míjeli, pes měl dostat příkaz, že jí ublížit nesmí.
Jestli řešíš co s tím, já bych zašla k sousedům kterým kočka patřila a řekla pravdu. Omluvila bych se a nabídla jim finanční náhradu.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 1357 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
08 kvě 2016 21:40
-
- 1 Příspěvků
- 665 Zobrazení