Pes zakousl kočku

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Viktorka

Pes zakousl kočku

Nový příspěvek od Viktorka » 30 zář 2016 15:55

Prosím o pomoc a odpuštění všem kočičkám. Nemůžu za to nevím proč se to stalo. Byla jsem se svým psem (vlčák) na procházce. Když se vracíme k chatě tak vyšla z jednoho dvoru kočička. Můj vlčák chodil kolem ní a všechno bylo v pořádku. Šly jsme dál. Pak se otočím a on nese tu kočku v puse a ona se vůbec ani nehla. Zamotala se mi hlava že jsem skoro upadla. Před chvílí jdeme kolem ní a on jí teď nese v puse. Je mi z toho úplně špatně. Kde jsem udělala chybu? Proč ji zakousnul? Teď si to vyčítám. Už nikdy nikam se psem nepůjdu. Přitom jídla má dost tak proč to sakra udělal. Nikdy nezapomenu na ten pohled když jsem se otočila a on ji nesl v tlamě. To si nikdy neodpustím.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 30 zář 2016 16:23

Už nikdy nikam se psem nepůjdu

To bys ale trestala toho psa a přitom chyba byla u tebe.
Pes a kočka jsou odvěcí nepřátelé. Nebylo správné jít dál a nedívat se co dělá tvůj pes. Pes je schopen tolerovat jen jednu kočku a to tu, která žije s ním v jednom domě. Tu považuje za nadřazenou kočkám a neublíží jí. Cizí kočky venku ale honit bude. Některý pes ji jen prožene, jiný zakousne. Nedělá to ale z hladu, jen likviduje nepřítele. Když jste kočku míjeli, pes měl dostat příkaz, že jí ublížit nesmí.
Jestli řešíš co s tím, já bych zašla k sousedům kterým kočka patřila a řekla pravdu. Omluvila bych se a nabídla jim finanční náhradu.

Viktorka

Nový příspěvek od Viktorka » 30 zář 2016 16:43

A není možný že ta kočka žije a on ji nesl jen v tlamě? Nikde se nenašla. Až přijede mamka z práce tak jí to všechno povím. Jsou to její známí a viděli mi že jsem šla okolo se psem. Tak tam jít musíme. Já se strašně bojím. No snad to nějak dopadne. Zatím ahoj

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek