Stránka 1 z 1
Jaké má výhody vodní gril?
Napsal 03 říj 2016 20:07
od Ninka
Jaké jsou výhody vodního grilu oproti normálnímu venkovnímu grilu?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

Napsal 03 říj 2016 20:09
od Čertík
Na vodním grilu se nemusí maso pod poklicí otáčet. Tudíž pokud například griluješ maso se sýrem nahoře, určitě se tato možnost hodí. Další výhoda je že díky vodě nedochází k připalování masa k roštu.
Napsal 03 říj 2016 20:11
od Jitule
Jídlo připravené na vodním grilu není karcinogenní, protože olej z masa či šťáva teče do vody a nepřepálí se ohněm.
Napsal 03 říj 2016 20:12
od prasák
Určitě je grilování na vodním grilu zdravější, ale co si budeme povídat přátelé. Chuť pravého grilovaného masa na uhlí to nahradit nemůže. Ale chápu že je spustu lidí co si to pořídí že je to zdravější. Nic proti.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
