Stránka 1 z 1

Sojová omáčka konzumace za studena

Napsal 06 říj 2016 11:13
od hedvika
Je možné jíst sojovou omáčku bez tepelné úpravy? Nebo je nutné ji převařit?

Napsal 06 říj 2016 11:33
od Čertík
Například Suši se namáčí při konzumaci do sójové omáčky. Jednou za čas to tělu určitě neublíží.

Napsal 06 říj 2016 16:08
od Dáša :-)
Pokus ti nevadí že obsahuje hodně sole tak si jí například k tomu Suši dej. Všeho ale s mírou. Určitě bych to pravidelně nejedla ve velkém množství.

Napsal 08 říj 2016 09:31
od Gregor
Ono se prodává více sójových omáček. Některé jsou slanější, jiné zase sladší. Jedna je světlejší a jedna téměř černá. Jeden druh je tekutý a druhý má hustou konzistenci. Chce to zkusit.