Stránka 1 z 1
Co s nedovařenou rýží?
Napsal 08 říj 2016 08:25
od Martynek
Dobrý den. Zcedil jsem rýži příliš brzo a není úplně vařená. Co s tím mám teď dělat?
Napsal 08 říj 2016 08:52
od Mudr.Lant
No, ještě se mi to nestalo, ale možná by bylo dovařit rýži na pařáčku, který vložíš do hrnce, podliješ vodou, nasypeš rýži a dusíš ji do změknutí. Takto se ti nepřipálí ode dna.
Napsal 08 říj 2016 09:00
od Paulie
Nebo ji ještě na pár minut dát do vařící vody. Hlídat ale aby se nerozvařila.
Napsal 08 říj 2016 09:56
od Ann
Já odstavuji rýži před dovařením a nechávám jí stát ve vodě v které se vařila. Voda se vsákne a rýže změkne. Když už jsi vodu slil, můžeš trochu horké vody dolít a nechat to 5 minut odstát.