Stránka 1 z 1
Polévka do teplé místo studené vody
Napsal 24 říj 2016 06:49
od Adriana
Dala jsem polévku z pytlíku místo do studené vody rovnou do vařící. Snažím se to rozmíchat. Co se může stát? Proč se musí dávat do studené vody? Je to houbová krémová polévka.
Napsal 24 říj 2016 06:50
od Sova
Do studené vody se dává proto, aby se dobře rozpustila veškerá koření a další složky. Pokud ji dáš do vařící vody tak se ti nejspíš vytvoří hrudky.
Napsal 24 říj 2016 06:51
od Adriana
To se mi právě stalo, ale snažím se je rozmíchat kvrdlačkou. Snad to dopadne dobře. Příště si to budu už pamatovat.
Napsal 24 říj 2016 09:11
od Paulie
Pokud máš na obalu napsáno do studené, chce to dodržet postup. Složky se pak lépe rozpustí.