Stránka 1 z 1
Vyplatí se používat papiňák?
Napsal 01 lis 2016 14:39
od Libuše
Nikdy jsme doma papiňák nikdo neměl. Dneska jsem na něj koukala v obchodě. Opravdu se zkrátí doba vaření? Jdou v něm vařit třeba i brambory vcelku? To asi ne co?
Napsal 01 lis 2016 16:05
od Ann
Já papiňák hodně používám. Doba vaření se výrazně zkrátí a ještě tím ušetříš i energii. Brambory v celku v něm vařit jdou. Ale nejvíc se vyplatí na to co se jinak vaří hodně dlouho, třeba hovězí, nebo čočku, hrách. Jde v něm dělat i dobrý hovězí guláš, udělám základ, zaliji vodou a po uvaření už jen zahustím.
Napsal 01 lis 2016 16:32
od Libuše
Tak jste mi přesvědčila. Zítra ho koupím. Pěkný zbytek dne přeje Libuše
Napsal 01 lis 2016 18:40
od Mudr.Lant
Ann má pravdu, papiňák je úžasný pomocník v kuchyni. Pokud můžu doporučit, kup hrnec většího obsahu.
Napsal 01 lis 2016 19:04
od Libuše
Dobře děkuji za tip .Libuše