Který prací prášek je kvalitní?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Danča

Který prací prášek je kvalitní?

Nový příspěvek od Danča » 01 lis 2016 18:29

Zdravím. Můžete mi prosím napsat jakou značku pracího prášku používáte? Hlavně nějaký který dobře pere. Děkuji

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 01 lis 2016 18:31

Už léta kupuji Persil a jsem spokojený. Granulovaný do pračky a tekutý na ruční praní v umyvadle. Je dražší ale krásně voní a prádlo je čisté.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 01 lis 2016 18:40

Já používám Perwoll gel na praní. Pere výborně. S prášky jsem nebyla spokojená a navíc se i občas stalo, že se při nasypávání rozsypal kolem pračky. S gelem se to nestává.

JIRKAQ

Nový příspěvek od JIRKAQ » 01 lis 2016 19:34

Nejlepší prášky jsou ty značkové, ale nekupovat je u nás.
Pokud máte možnost, nechat si ho dovézt, třeba z Rakouska nebo Německa, tak té možnosti využijte.
Tam jsou levnější a nejsou o nic ošizené.
U nás se prodává, pod stejnou značkou, samý šmejd, i když to má našku Persil a tomu podobné.
Z jejich prášků, je prádlo navoňané a hebké a vůně prádla vydrží i několik měsíců.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek