Ekzém po mýdle

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Vilda

Ekzém po mýdle

Nový příspěvek od Vilda » 02 lis 2016 16:27

I když si koupím mýdlo na dětskou pokožku tak mám ekzém na rukách a pořád musím mazat kortikoidy. Co s tím? Napadlo mi mýt se jenom vodou. Je to řešení? Vilda

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 02 lis 2016 19:08

S ekzemem to máš těžké. Vodu bys měl používat jen vlažnou, obávám se, že jenom opláchnutí vodou nebude stačit vždy. Mýdlo bohužel vysušuje a to i to dětské. V lékárně prodávají gel Bioderma Atoderm Intensive Gel moussant je na mytí rukou i celého těla pro atopickou pokožku. Mýdlo neobsahuje, nevysouší. Není zrovna levný, ale možná ti lékárnice poradí podobný levnější.

Vilda

Nový příspěvek od Vilda » 02 lis 2016 20:32

Děkuji moc Ann , určitě si ten gel koupím. Hodně mi to trápí a peníze na to mám. Opravdu děkuji, měl jsem se zeptat už dávno. Hodně štěstí a děkuji jste zlatíčko

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek