Stránka 1 z 1

Brambory po uvaření ztratí černé fleky

Napsal 09 lis 2016 09:13
od Dero
Také se vám někdy stalo že mají brambory při loupání v sobě černé fleky? Nemyslím poškození. Myslím takové tmavé skvrny uvnitř bramboru které jsou vidět v něm při krájení. Všiml jsem si že když brambory uvaříme v celku tyto skvrny po uvaření zmizí. Nemůže z toho mít člověk nějaké zdravotní komplikace? Jíte také tyto brambory?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 09 lis 2016 09:15
od prasák
Já se snažím tyto skvrny vykrajovat. Pokud ale vaříš brambory vcelku asi jen těžko s tím něco uděláš. Ale znám to taky. Někdy je to opravdu hodně v tom bramboru.

Napsal 09 lis 2016 20:23
od Sova
Toto mívají nejlevnější brambory v Penny takřka pokaždé. V Bille mají dražší brambory ale nádherné. Může se to ale lišit krajem. U nás to takto je.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.