Stránka 1 z 1
Uzení vařených vajíček
Napsal 18 lis 2016 08:28
od Klemný Dan
Prý se dají v udírně udit oloupaná vařená vejce a je to luxusní. Nevyzkoušel jste to už někdo?
Napsal 18 lis 2016 09:07
od Mudr.Lant
Ano, dají, ale já to nezkoušel. Co jsem zkoušel, mimo masa, vyudit brambory, delikatesa.
Napsal 18 lis 2016 12:10
od Sova
Určitě je to dobrý tip. Až pojedu ke známému který má udírnou zkusím navrhnout brambory a vajíčka, uvidíme. Už teď ale tuším že to bude opravdu dobrota.
Napsal 18 lis 2016 12:15
od Mudr.Lant
Sova, určitě si pamatuješ chuť brambor opékaných v bramborové nati. :P
Napsal 18 lis 2016 16:50
od dabač
No pravda je ta že se dá sežrat téměř všechno.Ale tvrdit že uzená vajíčka je delikatesa považuji za pitomost.Když jsem rybařil tak jsem do roštové udírny vajíčka také dal.No jak říkám sežrat se dá téměř všechno ale delikatesa?
Napsal 18 lis 2016 16:59
od Mudr.Lant
dabač, pokud poukazuješ na mé slovo delikatesa, tak si přečti pořádně můj příspěvek.
Napsal 18 lis 2016 17:06
od dabač
Nermluvím o tvých bramborách ale o vejcích.
Napsal 18 lis 2016 17:07
od Mudr.Lant
Ale nikdo se nezmínil, že uzená vejce jsou delikatesa, mimo tebe.
Napsal 18 lis 2016 17:59
od Ann
Teda pánové, snad se nebudete přít o slovíčko k vůli uzenému vejci.
Už jsem udila ledacos, ale ta vejce bych ani udit nezkoušela.
Napsal 18 lis 2016 20:07
od dabač
Píše luxusní tedy delikatesa.Tak se nečerti.
Napsal 18 lis 2016 22:50
od Mudr.Lant
Luxusní může být vůz, nebo bydlení, ale brambory?