Krátká hadice od pračky na vodu

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Sam

Krátká hadice od pračky na vodu

Nový příspěvek od Sam » 07 pro 2016 17:40

Mám pračku tři metry od přívodu na vodu. Když jsem byl koupit hadici tak mi paní řekla že se delší než dva a půl metru nedělá kvůli nějaké normě. Myslíte že když tu hadici o půl metru prodloužím že pračka nebude fungovat správně? Připojuji ji normálně na studenou vodu která je pod tlakem tudíž si myslím že by neměl být problém.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 pro 2016 17:57

Prodloužení hadice nemá vliv na funkčnost pračky. Dají se koupit i 3 a půl metrové. Co bych nedoporučoval, prodlužovat stávající hadici, kde by se mohlo stát, že by protékala ve spoji.

prasák
člen
Příspěvků 891
Registrován 20 bře 2016 07:30

Nový příspěvek od prasák » 08 pro 2016 14:48

U nás to byl taky problém. I 3 a půl metrová hadice byla krátká a muselo se přívod vody překračovat (byl asi 70 cm vysoko aby to k pračce dosáhlo). Tak jsem vyměnil skříň za pračku a teď leží šňůra pěkně na podlaze. Je to problém panelákových bytů kde je v koupelně málo místa a pračka musí stát v předsíni. Alespoň u nás to tak je že se do koupelny nevejde.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek