Které lázně si mám vybrat?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mudr.Lant

Které lázně si mám vybrat?

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 18 pro 2016 12:32

Lékařka mi doporučila lázně a to buď do Poděbrad nebo do Karlové Studánky. Mám se rozhodnout do konce roku, ale stále si nemůžu vybrat. Byli jste v těchto lázních někteří z vás, nebo z příbuzných?
Děkuji za informace. :oops:Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 18 pro 2016 12:45

Bohužel neznám ani jedny z nich, my jsme nestydatě zdravá rodina. Ale víš jak voní minerálka Poděbradka? Tak tu tam asi budeš muset pít. :)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 18 pro 2016 14:03

Ann, ale já nejsem nemocný se strávicím ústrojím. :/-p

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 18 pro 2016 17:56

Tedy záda? Podle fotek a recenzí z internetu mě víc zaujala Karlova Studánka. Tam musí být nádherně a lidi je chválí. Ani Poděbrady nejsou špatné, ale kdybych vybírala já, beru určitě ten pobyt v horách v Karlově Studánce. Jé ty se máš... a:-)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 18 pro 2016 18:24

No, diagnózu raději psát nebudu, ale... já z toho kraje pocházím a vím jaký tam je vzduch, jak je tam krásně, ale proč ne, proč se nenavrátit aspoň na jeden měsíc zpět. -:-/Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek