Stránka 1 z 1
Ideální doba na naložení utopenců
Napsal 19 pro 2016 14:26
od Fanda
Dělal jsem utopence zatím jen dvakrát a vždy jsem je snědl hned druhý den. Jaká je ideální doba pro naložení utopenců? Jak je nechat v láku dlouho a dávat je do ledničky?
Napsal 19 pro 2016 15:54
od Sova
Já ji nechávám alespoň týden. Rozdíl tam je. Někdo nechává i několik týdnů, to jsem ale zatím nezkoušela.
Napsal 19 pro 2016 19:49
od Slávek
Necháváme utopence uležet na chladném místě tři až šest týdnů.
Napsal 20 pro 2016 15:12
od dabač
Tak dlouho bych to určitě nevydržel
Napsal 21 pro 2016 13:55
od Jitule
Taky mám ten problém druhý maximálně třetí den po naložení jsou pryč.
Napsal 21 pro 2016 14:01
od Čertík
Tak musíš Jitule naložit dvě sklenice. Než sníš tu první tak ta druhá už bude pěkně proleželá.
Napsal 21 pro 2016 15:01
od Ann
Také myslím, že minimálně týden se potřebují odležet. Čerstvé to není ono. :)
Napsal 21 pro 2016 16:18
od Sova
Nechápu jak to dělají ty kteří je mají doma 6 týdnů. To je mají zavřené v trezoru :-) ? U nás se taky vždy maximálně do týdne sní. Po několika týdnech je to prý lahůdka. Nikdy mi ale tak dlouho ještě nevydržel ani jeden utopenec. :-)