Stránka 1 z 1

Příliš kyselá pomerančová šťáva

Napsal 19 pro 2016 16:46
od Klarinka
Co dělat s tím když je pomerančová šťáva čerstvě vymačkaná příšerně kyselá? Nechci tam dávat cukr cukr nesnáším.

Napsal 19 pro 2016 16:47
od Čertík
Můžeš ji naředit trochou vody.

Napsal 19 pro 2016 16:48
od Ann
A nebo přidat trochu medu.

Napsal 19 pro 2016 17:49
od Lets
Také si tyto šťávy trochu ředím vodou. Jinak se mi z té kyselosti dělají boláky v puse.

Napsal 20 pro 2016 08:15
od Čertík
Nebo můžeš šťávu naředit jinou ovocnou či zeleninovou šťávou. Například šťávou z mrkve nebo ze sladkých jablek.

Napsal 20 pro 2016 09:57
od Ann
Fakt je, že prodávané džusy v krabici jsou také ředěné.