Stránka 1 z 1
Krájí se domácí nudle až při úplném vyschnutí?
Napsal 02 led 2017 18:33
od Boban
Minule když jsem dělal domácí nudle se mi při krájení hodně lámaly. Mám je příště krájet než bude těsto úplně vyschlé?
Napsal 02 led 2017 19:58
od dabač
Moje manželka dělá zásadně domácí nudle téměř už 50 let a tak jsem vypozoroval že nesmí nudle býti přeschlé ale ani moc vlhké.Zkrátka tak akorát.Ono se to časem naučíte.Moje švagrová zase nechá čerstvé nudle na svém ,manželovi který na jejich optimální stav využívá fén.Tak že je nesuší jen tak na platě.Rozumí se samozřejmě vyválené těsto před krájením.
Napsal 03 led 2017 07:13
od Jitule
Musíš přesně vychytat tu dobu. Pokud je necháš vyschnout moc už je nenakrájíš a budu se drolit.
Napsal 03 led 2017 07:38
od Sandra
Ve velkých výrobnách se také nudle krájí ještě čerstvé a pak až se teprve nechávají uschnout.