Dušené zelí z čerstvého nebo naloženého?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
ROMAN

Dušené zelí z čerstvého nebo naloženého?

Nový příspěvek od ROMAN » 04 led 2017 08:32

Je lepší si s tím dát práci a nakrájet hlávku čerstvého zelí, nebo stačí to kysané naložené na vaření zelí ke knedlo vepřo?




Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 04 led 2017 09:38

Obojí je možné. S kysaným budeš mít méně práce a bude dřív hotové, ale čerstvé zelí je chutnější.

Sandra

Nový příspěvek od Sandra » 04 led 2017 09:45

Také to tak dělám. Pokud pospíchám použij zelí ve sklenici pokud mám čas a chuť vařím ze zelí čerstvého. Na tom mi chutná že ho krájím na větší kousky. Má pak lepší strukturu při podávání.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 04 led 2017 10:39

Používám obojí zelí, ale k vepřovému převážně kysané a nejlépe moravské.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek