Stránka 1 z 1

Dušené zelí z čerstvého nebo naloženého?

Napsal 04 led 2017 08:32
od ROMAN
Je lepší si s tím dát práci a nakrájet hlávku čerstvého zelí, nebo stačí to kysané naložené na vaření zelí ke knedlo vepřo?

Napsal 04 led 2017 09:38
od Ann
Obojí je možné. S kysaným budeš mít méně práce a bude dřív hotové, ale čerstvé zelí je chutnější.

Napsal 04 led 2017 09:45
od Sandra
Také to tak dělám. Pokud pospíchám použij zelí ve sklenici pokud mám čas a chuť vařím ze zelí čerstvého. Na tom mi chutná že ho krájím na větší kousky. Má pak lepší strukturu při podávání.

Napsal 04 led 2017 10:39
od Mudr.Lant
Používám obojí zelí, ale k vepřovému převážně kysané a nejlépe moravské.