Stránka 1 z 1

Co dělají v řeznictví s masem o víkendu?

Napsal 09 led 2017 14:41
od splinter1
Co dělají v řeznictví s masem o víkendu? To tam leží to maso 2 dny a v pondělí se zase prodává? -:u

Napsal 09 led 2017 14:48
od Čertík
U nás to mají vychytaný. Jeden majitel má řeznictví a hned vedle jídelnu. V pátek už v řeznictví doprodávají maso a když nějaké zbyde, tak z něj udělají v sobotu dopoledne obědy v restauraci. V pondělí je tak nové čerstvé maso u řezníka.

Napsal 09 led 2017 14:49
od Mudr.Lant
Mají chlaďáky, kde se masu nic nestane.

Napsal 09 led 2017 14:53
od Ann
No nevím, ale tady u nás maso Zeman má v pondělí maso zlevněné a někdy i nazelenalé. Oschlé je vždy. :lol:

Napsal 09 led 2017 14:55
od Mudr.Lant
Aha, Zeman. Není to ta firma, která je přilepená ke zdi PENNY?

Napsal 09 led 2017 14:58
od Ann
Jojo, to je asi stejné všude. :lol:

Napsal 09 led 2017 18:01
od dabač
Jak píše Mudr.Lant.Mají chlaďáky.A je záhodno aby maso z porážky tak zvaně dozrálo a proto se dává odležet do těch chladicích boxů.Tím získá na lahodnosti a je štavnaté.Čerstvé maso se nekonzumuje.Kdo doma zabíjí tak to ví.Pokud je maso zelené tak pan prodejce něco zanedbal.Rezník by to zřejmě nedopustil.

Napsal 09 led 2017 18:10
od Ann
Mezi řezníkem a prodejcem masa je velký rozdíl. Prodejci jde jen o to, aby udal i to neprodané.