Jaký tuk pod pečené maso?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Figaro

Jaký tuk pod pečené maso?

Nový příspěvek od Figaro » 10 led 2017 20:54

Když budu zítra péct v troubě bůček, mám pod něj dát taky nějaký tuk? Nebo stačí podlít vodou a on si pustí tuk sám? Mám připravený rostlinný olej.




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 10 led 2017 21:47

Rostlinný olej pod bůček je jed! :lol: Samozřejmě že stačí bůček podlít vodou, ale pro jistotu bych vytřel pekáč sádlem. -:-/

Figaro

Nový příspěvek od Figaro » 10 led 2017 21:49

A když mám sádlo co jsem vyškvařil škvarky tak to mohu použít? Tu bílou hmotu bez škvarků?

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 10 led 2017 21:58

To je to nejlepší, co můžeš pod bůček dát, ale nesmí být sádlo přepálené. Pokud můžu, tak ti dám i postup: do vymazaného pekáče vložím bůček, podleji vodou, přikryji a nechám to v troubě na 200 °C nejméně hodinku. Poté odkryji pekáč a peču dozlatova.
bbb.jpg

Figaro

Nový příspěvek od Figaro » 10 led 2017 22:12

Hodně dobrý :-y všechna čest :-)( . Na kmín bych zapomněl. Díky za obrázek, je změna, jdu to upéct ještě dneska. Po pohledu na ten obrázek bych slintal celou noc. :lol: Pokud by se mi povedlo něco podobnýho tak budu nejšťastnější na světě.

Ještě se zeptám. Tu kůži nahoře nařízneš? Asi jo že. Omlouvám se za blbé dotazy ale jsem kuchař začátečník. Ale vypadá to luxusně. :-y


Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 10 led 2017 22:21

Jen se ptej, od toho tu jsme a já jsem na takové věci (jsem skromný) machr. /:/)
Ano, kůži naříznu a kmín nesmí chybět! -:-/


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek