Stránka 1 z 1
Jaký tuk pod pečené maso?
Napsal 10 led 2017 20:54
od Figaro
Když budu zítra péct v troubě bůček, mám pod něj dát taky nějaký tuk? Nebo stačí podlít vodou a on si pustí tuk sám? Mám připravený rostlinný olej.
Napsal 10 led 2017 21:47
od Mudr.Lant
Rostlinný olej pod bůček je jed!

Samozřejmě že stačí bůček podlít vodou, ale pro jistotu bych vytřel pekáč sádlem.

Napsal 10 led 2017 21:49
od Figaro
A když mám sádlo co jsem vyškvařil škvarky tak to mohu použít? Tu bílou hmotu bez škvarků?
Napsal 10 led 2017 21:58
od Mudr.Lant
To je to nejlepší, co můžeš pod bůček dát, ale nesmí být sádlo přepálené. Pokud můžu, tak ti dám i postup: do vymazaného pekáče vložím bůček, podleji vodou, přikryji a nechám to v troubě na 200 °C nejméně hodinku. Poté odkryji pekáč a peču dozlatova.
bbb.jpg
Napsal 10 led 2017 22:12
od Figaro
Hodně dobrý

všechna čest

. Na kmín bych zapomněl. Díky za obrázek, je změna, jdu to upéct ještě dneska. Po pohledu na ten obrázek bych slintal celou noc.

Pokud by se mi povedlo něco podobnýho tak budu nejšťastnější na světě.
Ještě se zeptám. Tu kůži nahoře nařízneš? Asi jo že. Omlouvám se za blbé dotazy ale jsem kuchař začátečník. Ale vypadá to luxusně.

Napsal 10 led 2017 22:21
od Mudr.Lant
Jen se ptej, od toho tu jsme a já jsem na takové věci (jsem skromný) machr.
Ano, kůži naříznu a kmín nesmí chybět!
