Koupil jsem si novou tiskárnu ale po vytisknutí pár stránek jsou barvy prázdné. Je možné že jsou základní barvy co jsou už v tiskárně nějak méně naplněny?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Jsou základní barvy v tiskárně málo naplněné?
Klasický případ jak jsem šel já koupit tiskárnu. Přišel jsem do obchodu a uviděl tiskárnu za 800 kč. Povídám tu beru. Cena ideální. Když došla barva, šel jsem ji koupit. Do této tiskárny ale stála barva 800 kč, jiné tam jsou za 400 kč. Říkám prodavači. Proč jsou do té mojí tiskárny barvy nejdražší? A on odpověděl. Jo pane, když si koupíte tu nejlevnější tiskárnu, tak potom dáte velké peníze za barvy. Musí se to nějak výrobcům vrátit.
To jenom tak na zpestření jak jsem naletěl. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
To jenom tak na zpestření jak jsem naletěl. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek