Příliš pálivý křen

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Denisa T.

Příliš pálivý křen

Nový příspěvek od Denisa T. » 18 led 2017 10:48

Co dělat s křenem když má příliš štiplavou pálivou kořeněnou chuť? Nejde ani jíst jak pálí.




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 18 led 2017 10:59

Tak to je kvalitní křen. Zamíchej do něj nastrouhané jablko nebo červenou řepu a tím se zmírní palčivost.

Denisa T.

Nový příspěvek od Denisa T. » 18 led 2017 11:03

Jablka doma mám. Už je najít struhadlo. Dobrý nápad určitě vyzkouším díky :-y

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 18 led 2017 11:24

S jablky je výborný, křen bez jablíček bych nepozřela. :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 18 led 2017 14:27

... a co takový čerstvě nastrouhaný křen k ovárku. -:-/ /:/)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek