Stránka 1 z 1

Příliš pálivý křen

Napsal 18 led 2017 10:48
od Denisa T.
Co dělat s křenem když má příliš štiplavou pálivou kořeněnou chuť? Nejde ani jíst jak pálí.

Napsal 18 led 2017 10:59
od Mudr.Lant
Tak to je kvalitní křen. Zamíchej do něj nastrouhané jablko nebo červenou řepu a tím se zmírní palčivost.

Napsal 18 led 2017 11:03
od Denisa T.
Jablka doma mám. Už je najít struhadlo. Dobrý nápad určitě vyzkouším díky :-y

Napsal 18 led 2017 11:24
od Ann
S jablky je výborný, křen bez jablíček bych nepozřela. :lol:

Napsal 18 led 2017 14:27
od Mudr.Lant
... a co takový čerstvě nastrouhaný křen k ovárku. -:-/ /:/)