Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Chorvat
Nový příspěvek
od Chorvat » 20 led 2017 19:35
Hranolky po osmažení během desítek minut změknout a mají úplně jinou konzistenci. To není způsob jak tomu zabránit aby vydržely několik hodin? Nechce se mi pořád smažit čerstvé hranolky ale ty osmažené dříve pak chutnají hrozně.
-
Paulie
- člen
- Příspěvků 1535
- Registrován 16 úno 2016 08:21
Nový příspěvek
od Paulie » 20 led 2017 19:37
Možná když je nesolíš dopředu ale až před konzumací že díky tomu tolik nezměknou.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 20 led 2017 19:42
Vždy hranolky zavadnou, i když je děláš domácí.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 20 led 2017 20:08
Hranolky se musí dělat vždy čerstvé, jen v množství jaké se sní. Když je peču nasucho v troubě, také jsou dobré jen než vystydnou. Pak ztvrdnou a už se nedají jíst.
-
-
- 2 Příspěvků
- 1183 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
01 kvě 2016 22:32
-
-
- 3 Příspěvků
- 2011 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sova
07 črc 2016 23:56
-
-
- 5 Příspěvků
- 3934 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
29 lis 2016 17:10
-
-
- 2 Příspěvků
- 1483 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
25 led 2017 16:43
-
-
- 2 Příspěvků
- 1793 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
21 pro 2017 18:38