Stránka 1 z 1

Jak uchovat dlouho hranolky

Napsal 20 led 2017 19:35
od Chorvat
Hranolky po osmažení během desítek minut změknout a mají úplně jinou konzistenci. To není způsob jak tomu zabránit aby vydržely několik hodin? Nechce se mi pořád smažit čerstvé hranolky ale ty osmažené dříve pak chutnají hrozně.

Napsal 20 led 2017 19:37
od Paulie
Možná když je nesolíš dopředu ale až před konzumací že díky tomu tolik nezměknou.

Napsal 20 led 2017 19:42
od Mudr.Lant
Vždy hranolky zavadnou, i když je děláš domácí.

Napsal 20 led 2017 20:08
od Ann
Hranolky se musí dělat vždy čerstvé, jen v množství jaké se sní. Když je peču nasucho v troubě, také jsou dobré jen než vystydnou. Pak ztvrdnou a už se nedají jíst.