Stránka 1 z 1

Jaké hovězí maso na rajskou?

Napsal 04 úno 2017 18:47
od zeman
Poradíte prosím někdo jaké hovězí je vhodné na rajskou? Děkuju

Napsal 04 úno 2017 18:50
od Mudr.Lant
U nás se používá hovězí z plece, ale může se použít i zadní, přední...prostě záleží jaké je zrovna koupené.

Napsal 04 úno 2017 18:51
od Ann
Já dávám přední. Uvařím ho a mám výbornou polévku a část masa dám do rajské.

Napsal 05 úno 2017 06:48
od dabač
Osobně mám za to že je úplně lhostejno jaké maso na rajskou omáčku druhově použít.Jde především o chuť té omáčky která je stěžejní a potom teprve to maso.

Napsal 05 úno 2017 07:31
od Paulie
Nevím proč mám odjakživa zafixováno že je nejlepší na rajskou hovězí knížka. Vždy ji používám když rajskou vařím.

Napsal 05 úno 2017 09:06
od Mudr.Lant
Paulie Nevím proč mám odjakživa zafixováno že je nejlepší na rajskou hovězí knížka. Vždy ji používám když rajskou vařím.
Snad znám všechny druhy masa z hovězího, ale o knížce jsem ještě neslyšel. Vím, že jedna z komor předžaludku se nazývá kniha, ale tu dávat k rajské? :-:u

Napsal 05 úno 2017 09:09
od Paulie
Měla to být hovězí kližka. Jak mám automatickou opravu textu tak mi to opravilo při psaní na knížka. :lol:

Napsal 05 úno 2017 09:12
od Mudr.Lant
Paulie Měla to být hovězí kližka. Jak mám automatickou opravu textu tak mi to opravilo při psaní na knížka. :lol:
Já jsem si jen dělal srandu. Promiň. a:-) :-ch

Napsal 05 úno 2017 09:43
od Ann
Taky bych řekla, že na rajské je nejdůležitější chuť té omáčky. Ta se dělá bez masa a maso se vloží do hotové. Klidně můžeš dát i kuličky, nebo placky z mletého masa. a:-)