Stránka 1 z 1
Jaké hovězí maso na rajskou?
Napsal 04 úno 2017 18:47
od zeman
Poradíte prosím někdo jaké hovězí je vhodné na rajskou? Děkuju
Napsal 04 úno 2017 18:50
od Mudr.Lant
U nás se používá hovězí z plece, ale může se použít i zadní, přední...prostě záleží jaké je zrovna koupené.
Napsal 04 úno 2017 18:51
od Ann
Já dávám přední. Uvařím ho a mám výbornou polévku a část masa dám do rajské.
Napsal 05 úno 2017 06:48
od dabač
Osobně mám za to že je úplně lhostejno jaké maso na rajskou omáčku druhově použít.Jde především o chuť té omáčky která je stěžejní a potom teprve to maso.
Napsal 05 úno 2017 07:31
od Paulie
Nevím proč mám odjakživa zafixováno že je nejlepší na rajskou hovězí knížka. Vždy ji používám když rajskou vařím.
Napsal 05 úno 2017 09:06
od Mudr.Lant
Paulie Nevím proč mám odjakživa zafixováno že je nejlepší na rajskou hovězí knížka. Vždy ji používám když rajskou vařím.
Snad znám všechny druhy masa z hovězího, ale o knížce jsem ještě neslyšel. Vím, že jedna z komor předžaludku se nazývá kniha, ale tu dávat k rajské?

Napsal 05 úno 2017 09:09
od Paulie
Měla to být hovězí kližka. Jak mám automatickou opravu textu tak mi to opravilo při psaní na knížka.

Napsal 05 úno 2017 09:12
od Mudr.Lant
Paulie Měla to být hovězí kližka. Jak mám automatickou opravu textu tak mi to opravilo při psaní na knížka.

Já jsem si jen dělal srandu. Promiň.

Napsal 05 úno 2017 09:43
od Ann
Taky bych řekla, že na rajské je nejdůležitější chuť té omáčky. Ta se dělá bez masa a maso se vloží do hotové. Klidně můžeš dát i kuličky, nebo placky z mletého masa.
