Způsobuje perlivá voda plynatost?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Kudrfalcová Olina

Způsobuje perlivá voda plynatost?

Nový příspěvek od Kudrfalcová Olina » 07 úno 2017 10:11

Dobrý den. Může plynatost u člověka způsobovat pití perlivé vody?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 07 úno 2017 10:16

Může.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 úno 2017 10:21

Bublinky z perlivé vody odcházejí dříve horní cestou formou krkání, ale že by způsobily plynutost snad ne. Pokud někdo pije hltavě, polyká větší množství vzduchu, může se stát, že i nějaký ten zvuk z této příčiny vyloučí. :lol:

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 07 úno 2017 10:36

Mudr.Lant Bublinky z perlivé vody odcházejí dříve horní cestou formou krkání, ale že by způsobily plynutost snad ne. Pokud někdo pije hltavě, polyká větší množství vzduchu, může se stát, že i nějaký ten zvuk z této příčiny vyloučí. :lol:
Proč odpovídáš i když neznáš z lékařského hlediska správnou odpověď? Tady se nehraje o body, nemusíš se snažit, dát sem co nejvíce odpovědí. /:/)

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 07 úno 2017 10:38

Bublinky hlavně narušují žaludeční sliznici což není žádoucí.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 úno 2017 10:43

Ann Proč odpovídáš i když neznáš z lékařského hlediska správnou odpověď? Tady se nehraje o body, nemusíš se snažit, dát sem co nejvíce odpovědí. /:/)
Já se nemusím dívat na lékařské výzkumy, vidím to na sobě, co mi dělá pití perlivé vody.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 úno 2017 10:52

Ann Proč odpovídáš i když neznáš z lékařského hlediska správnou odpověď? Tady se nehraje o body, nemusíš se snažit, dát sem co nejvíce odpovědí. /:/)
Tak tuto větu: Tady se nehraje o body, nemusíš se snažit, dát sem co nejvíce odpovědí. jsem očekával od počátku, co jsem přišel na tyto stránky! Jestli si Ann myslíš, že to dělám jen proto, abych měl více příspěvku než ty, tak raději ukončím členství v této poradně.

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 07 úno 2017 10:56

Mudr.Lant Tak tuto větu: Tady se nehraje o body, nemusíš se snažit, dát sem co nejvíce odpovědí. jsem očekával od počátku, co jsem přišel na tyto stránky! Jestli si Ann myslíš, že to dělám jen proto, abych měl více příspěvku než ty, tak raději ukončím členství v této poradně.
Tak proč :?: Proč se snažíš skoro všude popřít můj názor, už se mi to opravdu nelíbí. :(

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 úno 2017 11:06

Proč? Protože někdy tvé odpovědi odporují zdravému rozumu. :!: :-xx

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 07 úno 2017 11:09

Mudr.Lant Proč? Protože někdy tvé odpovědi odporují zdravému rozumu. :!: :-xx
Měl jsi spíš napsat mému rozumu, to by bylo přesnější. /:/) /:/) /:/)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek