Způsobuje perlivá voda plynatost?
Způsobuje perlivá voda plynatost?
Dobrý den. Může plynatost u člověka způsobovat pití perlivé vody?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Proč odpovídáš i když neznáš z lékařského hlediska správnou odpověď? Tady se nehraje o body, nemusíš se snažit, dát sem co nejvíce odpovědí.Mudr.Lant Bublinky z perlivé vody odcházejí dříve horní cestou formou krkání, ale že by způsobily plynutost snad ne. Pokud někdo pije hltavě, polyká větší množství vzduchu, může se stát, že i nějaký ten zvuk z této příčiny vyloučí.
Tak tuto větu: Tady se nehraje o body, nemusíš se snažit, dát sem co nejvíce odpovědí. jsem očekával od počátku, co jsem přišel na tyto stránky! Jestli si Ann myslíš, že to dělám jen proto, abych měl více příspěvku než ty, tak raději ukončím členství v této poradně.Ann Proč odpovídáš i když neznáš z lékařského hlediska správnou odpověď? Tady se nehraje o body, nemusíš se snažit, dát sem co nejvíce odpovědí.
Tak proč :?: Proč se snažíš skoro všude popřít můj názor, už se mi to opravdu nelíbí.Mudr.Lant Tak tuto větu: Tady se nehraje o body, nemusíš se snažit, dát sem co nejvíce odpovědí. jsem očekával od počátku, co jsem přišel na tyto stránky! Jestli si Ann myslíš, že to dělám jen proto, abych měl více příspěvku než ty, tak raději ukončím členství v této poradně.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 650 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
20 kvě 2017 07:31