Hovězí maso vařené bez papiňáku

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Stela Soudková

Hovězí maso vařené bez papiňáku

Nový příspěvek od Stela Soudková » 09 úno 2017 10:00

Zdravím. Dnes bych chtěla vařit hovězí maso. Pořádný vývar a k druhému rajskou z hovězím masem. Změkne maso i bez použití papiňáku? Mám pouze klasické hrnce s poklicí.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 09 úno 2017 10:03

Ano změkne, jen se musí vařit o hodně déle. Záleží na kvalitě masa a stáří kusu ze kterého pochází.

Stela Soudková

Nový příspěvek od Stela Soudková » 09 úno 2017 10:54

ok , zkusím to udělat . Budu ho vařit pod pokličkou a uvidím.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek