Stránka 1 z 1

Hovězí maso vařené bez papiňáku

Napsal 09 úno 2017 10:00
od Stela Soudková
Zdravím. Dnes bych chtěla vařit hovězí maso. Pořádný vývar a k druhému rajskou z hovězím masem. Změkne maso i bez použití papiňáku? Mám pouze klasické hrnce s poklicí.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 09 úno 2017 10:03
od Ann
Ano změkne, jen se musí vařit o hodně déle. Záleží na kvalitě masa a stáří kusu ze kterého pochází.

Napsal 09 úno 2017 10:54
od Stela Soudková
ok , zkusím to udělat . Budu ho vařit pod pokličkou a uvidím.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.