Stránka 1 z 1

Řízky se připalují k pánvičce

Napsal 16 úno 2017 14:33
od Legemza
Proč se mi neustále připaluje strouhanka k pánvičce při smažení řízků? Dělej se na řízkách i vzduchové boule.

Napsal 16 úno 2017 14:33
od Paulie
Může se jednat i o vlhkou strouhanku.

Napsal 16 úno 2017 16:51
od Sova
Může se to stát pokud nepoužíváš při obalování mouku která vysuší vlhkost masa. Sražená pára pak má tendenci nafukovat se a dělá na řízku boule.

Napsal 16 úno 2017 18:54
od Mudr.Lant
Pokud maso obaluješ dopředu, řekněme 20 minut, stává se to. A druhá věc je, že na pánvičce musí být vysoká vrstva tuku (olej, sádlo, to je nejlepší) a:-)