Kde nejraději trávíte dovolenou?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mudr.Lant

Kde nejraději trávíte dovolenou?

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 22 úno 2017 11:24

V cizině nebo u nás, v krásné vlasti?!

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 22 úno 2017 11:38

Jelikož mám tolik práce že jsem neměl dovolenou už několik let, zatím jen plánuji. V budoucnu až bude víc času tak bych chtěl jezdit nejprve po Česku, myslím že v Česku je spousta krásných míst a až teprve potom zahraničí. Zatím ale jen plánuji. :lol:

Sandra

Nový příspěvek od Sandra » 22 úno 2017 11:48

Já jsem se zamilovala do Egypta. Každý rok tam letecky musím. Je to jako droga. :lol:

Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 22 úno 2017 21:06

Mudr.Lante čím jsem starší tím mám raději dovolenou v Česku. Už na ty dlouhé cesty autobusem do zahraničí nejsem jako tomu bylo zamlada. :-ch Musím ale uznat že to bylo fajn.

nechápavá
člen
Příspěvků 491
Registrován 09 úno 2017 10:01

Nový příspěvek od nechápavá » 23 úno 2017 11:57

O krásách v Česku není pochyb a určitě bych ráda strávila dovolenou tady. Jenže ji plánuju dlouho dopředu a počasí je u nás hodně nejisté, volím moře. A pravdu má Ann, když touží po návratu do Španělska. Jeho východní pobřeží nikdy nezklame, protože počasí se tam pokazí max na pár hodin.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek