Stránka 1 z 1
Je lepší krkovice s kostí nebo bez kosti?
Napsal 22 úno 2017 18:30
od Iva
Říká se že pečená krkovice je lepší na kosti že mám lepší chuť je to pravda?
Napsal 22 úno 2017 18:47
od Mudr.Lant
Pokud kupuji krkovici, tak vždy s kostí, ale před její úpravou ji vykostím a z kostí udělám kvalitní vývar, pokud chceš dělat řízky, jdou bez problému nakrájet. Chuť není rozeznatelná.
Napsal 22 úno 2017 20:53
od Sova
Krkovice peču jedině s kostí, někdo to tak nedělá, že se mu zdají krkovice potom vysoké. Mě to ale nevadí.
Napsal 23 úno 2017 12:03
od nechápavá
Iva Říká se že pečená krkovice je lepší na kosti že mám lepší chuť je to pravda?
Proti gustu žádný dišputát.
Napsal 23 úno 2017 14:43
od Paulie
Já teda masu moc nerozumím ale myslím si že pečené krkovice s kostí udělají pořádnou chuť. Proto je vždy peču i s kostí.
Napsal 23 úno 2017 14:47
od Mudr.Lant
Vykostěním krkovičky si usnadňuji další práci, proto že se z ni dá uvařit více typů jídla a nejenom jíst s kostí a pokud už mám chuť na obírané kosti, přiložím je ke krkovičce.
Napsal 23 úno 2017 14:49
od Paulie
To je taky pravda. Občas je problém že krkovice u kostí nemusí být úplně propečená. Nevím proč vždy peču krkovice s kostí je to holt zvyk.
Jak se říká zvyk je železná košile