Stránka 1 z 1
Pálení žáhy po bramborové kaši
Napsal 25 úno 2017 10:00
od Aaabbbaaa
Miluju bramborovou kaši ale mám problém že mi po ní dost pálí žáha. Nejspíš to bude způsobovat máslo které do ní dávám. Půjde udělat bramborová kaše bez másla?
Napsal 25 úno 2017 10:05
od Mudr.Lant
Nedáváš náhodou do kaše cibulku?
Napsal 25 úno 2017 10:48
od Ann
Zkus místo másla použít máslovou Floru. Opravdu má příchuť másla a kaše bude dobrá. Žáha tě po ní pálit nebude.
- Flora..jpg (26.56 KiB) Zobrazeno 1554 x
Napsal 25 úno 2017 11:08
od Aaabbbaaa
Mudr.Lant - cibulku nedávám
Ann - zkusím to
Napsal 25 úno 2017 11:12
od Mudr.Lant
Aby se ta kaše neroztekla na talíři.
Napsal 25 úno 2017 13:08
od Ann
To nehrozí. Je to stejné jako u másla. Teplá se rozteče, studená zase ztuhne. Kaši naředí jen tolik, kolik jí tam dáš.
I smažit se ní dá.