Stránka 1 z 1

Z jakého chleba se dělají topinky?

Napsal 28 úno 2017 22:26
od Na párty
Mám ještě chuť na topinky takhle večer. Je lepší použít na topinky tvrdý chleba nebo čerstvý měkký?

Napsal 28 úno 2017 23:00
od nechápavá
Tvrdý chleba se spíš takto využije, ale topinky se mohou dělat z obojího. Namoč si dlaň a navlhči krajíc z obou stran, aby "nepil" omastek, na kterém je budeš dělat.

Napsal 01 bře 2017 07:38
od Ann
Já je peču nasucho v topinkovači. Potírám máslem až upečenou topinku. Smaženou na pánvi a nacucanou omastkem bych asi nepozřela. :) Používám tvrdý chleba, aby se zužitkoval.

Napsal 01 bře 2017 07:49
od dabač
Já jsem vyrobil na pánev plochou poklici o průměru vnitřního rozměru pánve.Tím se dá chleba stlačit a je prpopečený po celé ploše asi tak do dvou minut a tuku to moc nenasaje.Topinky jsou normálně vláčné a nejsou tvrdé.Jediný co je že podle síly přítlaku se poněkud zeslabí.