Stránka 1 z 1
V čem udit sýr aby se neroztekl?
Napsal 15 bře 2017 13:59
od Eda S.
V čem udit v udírně kousky síra aby se neroztekl?
Napsal 15 bře 2017 14:19
od satam
V horkovzdušné udírně se sýr rozteče vždy.
Kdysi jsem ho udil v dámské punčoše, což fungovalo, ze sýra byla sice taková velká žárovka, ale byl výborný a ani nebyl velký problém ho z té punčochy dostat. Ovšem záleží na materiálu punčochy, takže moje rada je bez záruky.
Napsal 15 bře 2017 14:33
od Mudr.Lant
Když jsem udíval sýr, tak jsem zkoušel různé způsoby. Punčochu, jak píše kolega, ale sýr protékal, zkoušel jsem sýr položený jen tak na roštu v udírně, což bylo dobré, ale musel to být sýr v kuse a potom jsem přišel na kolagenová střeva, která jsou uditelná, ale potom se musela střeva odstranit. A tak jsem to vyřešil střívky a bylo po problému.