Stránka 1 z 1
Dělat každý den čerstvou cibulovou šťávu na krk?
Napsal 16 bře 2017 12:46
od Olga
Užívám na kašel čerstvou cibulovou šťávu s medem která se vždy po několika hodinách vytvoří z nakrájené cibule. Musí se dělat tato šťáva každý den čerstvá nebo lze použít tu z předešlého dne?
Napsal 16 bře 2017 12:47
od Paulie
Každý den vytvářím při bolestech v krku tuto šťávu čerstvou. Měla by být čerstvá, bude i lépe chutnat.
Napsal 16 bře 2017 12:48
od nechápavá
Z kolika cibulí ji děláš, že ji nestačíš využít?
Napsal 16 bře 2017 12:51
od Olga
Dělám z jedné velké cibule. Užívám ale pouze lžičku dvě denně.
Napsal 16 bře 2017 12:57
od Mudr.Lant
Cibule s medem či cukrem se nedělá každý den čerstvá, vždyť se musí odležet, aby spustila šťávu, aspoň den a může se používat i několik dnů, pokud je uschována v chladu!
Napsal 16 bře 2017 12:59
od Jitule
Já dělám cibulovou šťávou každý den čerstvou. Během několika hodin je šťávy dost.
Napsal 16 bře 2017 13:07
od Mudr.Lant
Manželka, a nejen ona, dělala dětem na delší dobu a dělat se každý den s cibulí...., ale máš pravdu, cibule spustí i kratší dobu.